Ce ne deosebeste

Din dorinta de a va prezenta o imagine cat mai reala despre noi, va intampinam cu produse create exclusiv de decoratorii nostri si cu fotografii unicat.

Prin intermediul magazinului nostru online, ne puteti cunoaste modul si stilul de lucru. Odata studiate produsele, puteti decide daca acestea sunt demne de a va reprezenta in diferite situatii. Daca va identificati cu acestea, puteti incerca oricand sa comandati produse ce nu sunt afisate pe site, produse create special pentru dumneavoastra, buchete de flori si aranjamente florale unicat. De exemplu, puteti comanda un buchet de flori pentru mama dumneavoastra, o fire vesela, indragostita de frezii si de culoarea mov. Creativitatea ne este intotdeauna sporita de descrierea persoanelor destinatare sau a situatiei in sine prezentata de clientii nostri.

Va vom recompensa increderea cu flori proaspete si cu cele mai frumoase si creative aranjamente florale.

Pentru a crea o amintire de neuitat, acordam o deosebita atentie livrarii, mesajelor atasate florilor si micilor surprise. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina despre livrare, sectiunea “livrari speciale”.