Wish List 0

Livrarea produselor

Prin serviciul “livrare la domiciliu”, te poti bucura atat de produsele primite acasa, indiferent ca ploua, ninge sau este canicula, nefiind nevoit sa pierzi timp in trafic, dar, cel mai important este ca poti oferi nu doar flori, ci zambete, sentimente si emotii celor dragi prin numai cateva click-uri.

Livrarea se face la adresa si in intervalul orar propuse de dumneavoastra, in fiecare zi, in București, precum și în zonele limitrofe ale orașului, comanda se livrează în 2- 6 ore după achitarea acesteia.

  • De luni pana vineri: 10:00-19:00
  • Sambata si duminica: 10:00 – 14:00

Ocazional, livram in afara orelor de program. Va rugam solicitati operatorilor disponibilitatea, in cazul in care doriti ca livrarea sa aiba loc in afara orelor mentionate mai sus.

Succesul livrarii are la baza veridicitatea datelor furnizate de dumneavoastra, respectiv: nume, adresa completa, numar telefon, adresa email. Distinct Flowers va garanteaza secutitatea datelor.

Costuri livrare
  • Livrarea comenzilor ce depasesc 200.00 Ron, este gratuita in Bucuresti.
  • Pentru comenzile ce nu insumeaza 200.00 Ron, livrarea costa 20 Ron in Bucuresti.
  • Pentru zonele limitrofe (judetul ilfov), livrarea costa 40 Ron, comanda minima 200.00 Ron.
Reprogramarea livrarii

Ocazional, pot exista situatii in care, ajunsi la adresa, nu putem finaliza livrarea, din motive ce nu tin de competenta noastra. De exemplu, persoana destinatara, nu este acasa. In acest caz, livrarea se va reprograma, costurile urmatoarei livrari fiind suportate de expeditor, chiar daca prima livrare a beneficiat de gratuitate.

Exista situatii in care nu putem inmana personal buchetul sau aranjamentul floral. De exemplu, persoana destinatara nu se afla la momentul livrarii acasa sau la birou. In cazul in care, o persoana de contact ( sot/sotie, ruda, coleg ) semneaza pentru primirea comenzii, vom considera ca aceasta a fost livrata cu succes. Aceleasi conditii se aplica si pentru cladirile in care nu avem acces mai departe de portar sau receptie.

Disponibilitatea serviciului “livrare la domiciliu”

Din dorinta de a livra produse in perfecta stare, livrarile sunt efectuate de persoane dedicate, exclusiv angajati ai magazinului nostru. Exista perioade in care solicitarile depasesc capacitatea noastra de livrare. Pentru a evita astfel de situatii, va rugam , plasati comanda cu cateva zile inaintea termenului de livrare. Ne rezervam dreptul de a refuza o livrare fara explicatii suplimentare.

In perioada sarbatorilor, au prioritate comenzile in ordinea in care au fost plasate.

Distinct Flowers nu isi asuma responsabilitatea pentru starea in care sunt livrate aranjamentele florale sau buchetele, in cazul in care, clientul opteaza pentru o firma de curierat.

Livrarea urgenta

Doresti sa oferi un buchet de flori sau un aranjament floral in cel mai scurt timp? Ai uitat de ziua unei persoane dragi? Te afli deja la petrcere si constati ca ai uitat sa cumperi flori? Contacteaza-ne telefonic si solicita o livrare de urgenta. Precizam ca in aceste cazuri, buchetele si aranjamente florale se vor realiza din florile ce se afla in stoc si ca acest servicu nu este intotdeauna disponibil.

Livrari speciale

Planuiesti un moment special?

Pentru ca suntem indragostiti de frumos, pentru ca iubim momentele speciale, suntem deschisi in fata propunerilor dumneavoastra si incercam sa oferim pe langa buchete de flori si aranjamente speciale, o livrare cu adevarat speciala.

De exemplu, persoana destinatara poate fi impresionata de momentul in care ii este livrat un trandafir. Va fi amuzata in momentul in care, dupa zece minute, la usa suna din nou colegul nostru cu un buchet de noua trandafiri. Inima ii va bate cu putere dupa alte zece minute, cand va primi un buchet sau un aranjament floral de o marime superioara insotit de mesajul dumneavoastra.

De asemenea, o puteti surprinde in timp ce luati masa impreuna. Colegul nostru ii va oferi florile insotite de mesajul dumneavoastra.

Stiti la ce ora are programare la coafor? Toate doamnele din salon vor admira buchetul sau aranjamentul floral, insa, ea va fi norocoasa ce il primeste. Si daca mesajul atasat florilor suna cam asa: “Nu stiu de ce iti pierzi timpul la salon, pentru mine esti cea mai frumoasa!” noi consideram ca este o livrare speciala.

Acestea sunt doar cateva exemple. Intampinam cu entuziasm propunerile dumneavoastra telefonic sau prin email.

Precizam ca aceste comenzi speciale se plaseaza cu minim trei zile inaintea livrarii iar anuminte cazuri pot implica costuri suplimentare. Distinct Flowers isi rezerva dreptul de a refuza an